AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe sulamak

Kahve falında menekşe sulamak

Kahve falında menekşe sulamak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında menekşe sulamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Kahve falında menekşe sulamak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında menekşe çalmak bir konuda destek alacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında menekşe görmek ev içinde mutluluğun artacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında menekşe diktiğini görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında menekşe rengi görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında menekşe toplamak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında menekşe ağacı görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mor menekşe ekmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir