AnaSayfa / Genel / Kahve falında menekşe açtığını görmek

Kahve falında menekşe açtığını görmek

Kahve falında menekşe açtığını görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında menekşe açtığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında menekşe açtığını görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında açmış menekşe görmek işlerinin sarpa saracağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor menekşeler görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa menekşe dikmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı menekşe görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında menekşe dikmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında solmuş menekşe görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında saksıya menekşe dikmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir