AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinin kesildiğini görmek

Kahve falında memesinin kesildiğini görmek

Kahve falında memesinin kesildiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, zorlukların son bulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında memesinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında memesinin kesildiğini görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin memesini sıkmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kulak memesini kesmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında erkek memesi görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesi sıkmak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi okşamak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında memeden öpmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir