AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında kulakların büyüdüğünü görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek ün yapmayı başaracağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun büyüdüğünü görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir