AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşının büyüdüğünü görmek

Kahve falında yaşının büyüdüğünü görmek

Kahve falında yaşının büyüdüğünü görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Kahve falında yaşının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Kahve falında yaşının büyüdüğünü görmek gerçek mutluluğu tadacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin büyüdüğünü görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin büyüdüğünü görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında farenin büyüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğinin büyüdüğünü görmek malının da eksilmeyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir