AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinden süt fışkırmak

Kahve falında memesinden süt fışkırmak

Kahve falında memesinden süt fışkırmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında memesinden süt fışkırmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgiler veya haberler detaylı çalışmalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında memeden süt fışkırdığını görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında memesinden süt fışkırmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında memeden süt fışkırmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet eder.

Kahve falında sütünün fışkırdığını görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında süt fışkırmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında gögsünden süt fışkırmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütün fışkırdığını görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünden süt fışkırdığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kısmetlerinin de kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir