AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesinden süt gelmek

Kahve falında memesinden süt gelmek

Kahve falında memesinden süt gelmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, fakir çocukları giydireceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memesinden süt gelmek gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Kahve falında memeden süt geldiğini görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında memeden süt gelmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bunu da herkese ilan edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında memesinden süt gelmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memesinden kan geldiğini görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, zorlukların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden kan gelmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir