AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt gelmesini görmek

Kahve falında memeden süt gelmesini görmek

Kahve falında memeden süt gelmesini görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, maddi durumun düzeltileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesini gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında memeden süt fışkırması görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden süt vermek ekmeğinin azalmayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeden süt geldiğini görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında memede süt görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine yorulur.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt gelmesini görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Kahve falında memeden süt fışkırmak kazanç ve kar getireceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir