AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt emzirmek

Kahve falında memeden süt emzirmek

Kahve falında memeden süt emzirmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeden süt emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve emzirmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında memesinden süt emzirmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek kolaylığa kavuşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında memeden süt emzirmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden emzirmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki memeden emzirmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir