AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan görüp korkmak

Kahve falında aslan görüp korkmak

Kahve falında aslan görüp korkmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, hatalarından erken döneceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında aslan görüp korkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Kahve falında aslan görüp korkmak arabasını ve toprağının olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birini görüp korkmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deli görüp korkmak böylece kişinin hafifleyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi görüp korkmak adım atarken çok zorlanacağına, her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında akrep görüp korkmak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ruh görüp korkmak rakiplerinin üzüleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare görüp korkmak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir