AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruh görüp korkmak

Kahve falında ruh görüp korkmak

Kahve falında ruh görüp korkmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, içebileceğine, işlerinin tutacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında ruh görüp korkmak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Kahve falında ruh görüp korkmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ruhtan korkmak gururlandıracak işler yapacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini görüp korkmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına delalet etmektedir.

Kahve falında böcek görüp korkmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan görüp korkmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işarettir.

Kahve falında köpek görüp korkmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında cin görüp korkmak geniş rızık elde edeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir