AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini görüp korkmak

Kahve falında birini görüp korkmak

Kahve falında birini görüp korkmak ona mutluluk getireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, geniş rızık elde edeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini görüp korkmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında deniz görüp korkmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına inanılır.

Kahve falında cenaze görüp korkmak sıkıntılı günler geçireceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında köpek görüp korkmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birini görüp korkmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında örümcek görüp korkmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yılan görüp korkmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir