AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep görüp korkmak

Kahve falında akrep görüp korkmak

Kahve falında akrep görüp korkmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep görüp korkmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında akrep görüp korkmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrepten korkmak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında böcek görüp korkmak parasal ferahlığa çıkılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek görüp korkmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında aslan görüp korkmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi görüp korkmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birini görüp korkmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir