AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli görüp korkmak

Kahve falında deli görüp korkmak

Kahve falında deli görüp korkmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına inanılır.

Kahve falında deli görüp korkmak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Kahve falında deli görüp korkmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında deliden korkmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında birini görüp korkmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında cin görüp korkmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak rakiplerin alt edileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan görüp korkmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ruh görüp korkmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir