AnaSayfa / Genel / Kahve falında mehter marşı söylemek

Kahve falında mehter marşı söylemek

Kahve falında mehter marşı söylemek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, rahatının kaçacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında mehter marşı söylemek gördüyseniz:

  • İnandığınız bir konuya her şeyinizle adapte olmalısınız.

Kahve falında mehter marşı söylemek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalet eder.

Kahve falında mehter marşı dinlemek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına tabir olunur.

Kahve falında mehter görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mehter takımı görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında marş söylediğini görmek elindekileri de alıp götüreceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı söylemek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında marş söylemek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında milli marş söylemek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir