AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiklal marşı söylemek

Kahve falında istiklal marşı söylemek

Kahve falında istiklal marşı söylemek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sorunların hallolacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı söylemek gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Kahve falında istiklal marşı söylemek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında istiklal marşı okuduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında istiklal marşı dinlemek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında istiklal marşını dinlemek toparlanacağına, kendine geleceğine, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında istiklal marşını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istiklal marşı söyletmek bekarsa evleneceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında okulda istiklal marşı okumak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istiklal marşı duymak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir