AnaSayfa / Genel / Kahve falında milli marş söylemek

Kahve falında milli marş söylemek

Kahve falında milli marş söylemek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında milli marş söylemek gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Kahve falında milli marş söylemek konfor içinde yaşayacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Kahve falında milli marş okumak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında mehter marşı söylemek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında marş söylemek haneye bolluk ve bereket geleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı söylemek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına rivayet eder.

Kahve falında marş söylediğini görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında milli eğitim müdürü görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında milli takımda oynamak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir