AnaSayfa / Genel / Kahve falında mehter marşı dinlemek

Kahve falında mehter marşı dinlemek

Kahve falında mehter marşı dinlemek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, elinin bollaşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, evlerindeki huzurun artacağına işarettir.

Kahve falında mehter marşı dinlemek gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Kahve falında mehter marşı dinlemek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mehter marşı söylemek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında mehter görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mehter takımı görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı dinlemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında istiklal marşını dinlemek can sıkıntısının geçeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marş dinlemek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında istiklal marşını görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir