AnaSayfa / Genel / Kahve falında mehter takımı görmek

Kahve falında mehter takımı görmek

Kahve falında mehter takımı görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına yorulur.

Kahve falında mehter takımı gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında mehter takımı görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında mehter marşı söylemek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mehter marşı dinlemek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mehter görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız takımı görmek aile hayatına adım atılacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında bardak takımı görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında takım elbise kravat görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir