AnaSayfa / Genel / Kahve falında marş söylediğini görmek

Kahve falında marş söylediğini görmek

Kahve falında marş söylediğini görmek zorluklarının biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, maneviyata yöneleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marş söylediğini gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Kahve falında marş söylemek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı söylemek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında milli marş söylemek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında mehter marşı söylemek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marş söylediğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Kahve falında istiklal marşını okuduğunu görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında mehter marşı dinlemek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı duymak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir