AnaSayfa / Genel / Kahve falında marş söylemek

Kahve falında marş söylemek

Kahve falında marş söylemek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hayırlı kapılar açılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, toplumda yükseleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marş söylemek gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Kahve falında marş söylediğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı söylemek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mehter marşı söylemek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında marş söylemek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulur.

Kahve falında milli marş söylemek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında istiklal marşı okunduğunu görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında milli marş okumak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işarettir.

Kahve falında istiklal marşını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir