AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunun öptüğünü görmek

Kahve falında maymunun öptüğünü görmek

Kahve falında maymunun öptüğünü görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işlerinin çok açılacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, evlerin ayrılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunun öptüğünü gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah maymun görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Kahve falında maymunla konuşmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymuna sarılmak gelişim içine gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde maymun görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında maymunun öptüğünü görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, uzun yıllar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun insan görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalettir.

Kahve falında maymun görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında maymuna yemek yedirmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir