AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymuna yemek yedirmek

Kahve falında maymuna yemek yedirmek

Kahve falında maymuna yemek yedirmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymuna yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında maymuna yemek yedirmek borçlarını ödemeyi başaracağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında maymunun muz yediğini görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında maymun yemek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymun eti yemek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işarettir.

Kahve falında birine yemek yedirmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk yemeği yediğini görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğuna yemek yedirmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla yemek yediğini görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir