AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla konuşmak

Kahve falında maymunla konuşmak

Kahve falında maymunla konuşmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunla konuşmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında maymunla konuşmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek zorlukların bir anda biteceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında omuzda maymun görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet eder.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında maymun yakmak insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında maymunla savaşmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek bolluk içine olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında maymun eti yemek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir