AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah maymun görmek

Kahve falında siyah maymun görmek

Kahve falında siyah maymun görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah maymun gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah maymun görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun adam görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına inanılır.

Kahve falında maymun kesmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymunun ısırdığını görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kendisi ile gururlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymun ailesi görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun suratlı insan görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun ve at görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymun satın almak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir