AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun görmek

Kahve falında maymun görmek

Kahve falında maymun görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, malın bereketinin artmasına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında maymun gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yetersiz kalmaktan kaçının.

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini maymun olarak görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında maymunun oynadığını görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında maymun yüzlü insan görmek maddi anlamda zayıflayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Kahve falında küçük maymun görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında zıplayan maymun görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, başarılarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vahşi maymun görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir