AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini maymun olarak görmek

Kahve falında kendini maymun olarak görmek

Kahve falında kendini maymun olarak görmek ailesinin de büyük olacağına, herkesin takdirini toplayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini maymun olarak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında maymun yıkamak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun beslediğini görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunla savaşmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunun işediğini görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde maymun beslemek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında maymunla konuşmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında maymun ve ayı görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil maymun görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir