AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla maymun görmek

Kahve falında birden fazla maymun görmek

Kahve falında birden fazla maymun görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, arzuların yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla maymun gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında birden fazla maymun görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla meyve görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla düğün görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla asker görmek eve kapanacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek çirkin sözler işitileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla altın görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi öldürmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir