AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi üstüne işediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında başkasının üstüne işediğini görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin senin üstüne işediğini görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne işediğini görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, onların başarıları ile gururlanacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının üstüne işediğini görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun üstüne işediğini görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında üstüne köpek işediğini görmek çok üzüntü yaşayacağına, yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir