AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını işediğini görmek

Kahve falında başkasını işediğini görmek

Kahve falında başkasını işediğini görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, korkularının üzerine gideceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına inanılır.

Kahve falında başkasını işediğini gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında merdivene işediğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun işediğini görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye işediğini görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin işediğini görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, sorunlarının yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında işediği görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde işediğini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın işediğini görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının işediğini görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir