AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin işediğini görmek

Kahve falında kedinin işediğini görmek

Kahve falında kedinin işediğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin işediğini gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Kahve falında kedinin işediğini görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kedinin eve işediğini görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusunun işediğini görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kedi işediğini görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında başkalarının işediğini görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin işediğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yere işediğini görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir