AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye işediğini görmek

Kahve falında dereye işediğini görmek

Kahve falında dereye işediğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında dereye işediğini gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dereye işediğini görmek sevinçli bir haber alınacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında birinin üzerinize işediğini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun üzerine işediğini görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuğa işediğini görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete işediğini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının işediğini görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerime işediğini görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru köpeğin işediğini görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir