AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla uyumak

Kahve falında maymunla uyumak

Kahve falında maymunla uyumak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kazancın artacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, en küçük sorunda parlayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunla uyumak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında maymunla uyumak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında maymuna benzeyen insan görmek işlerinin başarılı olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunu öldürmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sorunlarının birken beş olacağına yorulur.

Kahve falında ölü maymun görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun almak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında maymunun saldırdığını görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında birini maymun olarak görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, duraklama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir