AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil maymun görmek

Kahve falında yeşil maymun görmek

Kahve falında yeşil maymun görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sorunların tamamen biteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil maymun gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Kahve falında yeşil maymun görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymuna sarılmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında maymun olduğunu görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında insanı maymun görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında maymunun işediğini görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet eder.

Kahve falında maymunla sarılmak gelişim içine girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun ısırması görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında maymundan kaçmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir