AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunlarla oynamak

Kahve falında maymunlarla oynamak

Kahve falında maymunlarla oynamak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, hem eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymunlarla oynamak gördüyseniz:

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında maymunlarla oynamak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında maymunla oynamak elindekileri de yitireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun oynamak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile maymun görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda maymun görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kendini maymun olarak görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, büyük bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde maymun beslemek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, can sıkıcı haberler almaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir