AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunun kovaladığını görmek

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında maymunun kovaladığını gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında maymun kovalamak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek mal ve rızkın çoğalmasına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında maymun olduğunu görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli maymun görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında maymun saldırısına uğramak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi maymun görmek insanlar tarafından tanınacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında maymun yumurtası görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir