AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun sevmek

Kahve falında maymun sevmek

Kahve falında maymun sevmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sorunlar altında ezileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, isteklerini yerine geleceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun sevmek gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında maymun sevdiğini görmek kısmetinin de açılacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine alamet eder.

Kahve falında maymunu sevmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında maymun sevmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek bir süre belini doğrultamayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi maymun görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda maymun görmek asık yüzlerin güleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir