AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğun oynadığını görmek

Kahve falında erkek çocuğun oynadığını görmek

Kahve falında erkek çocuğun oynadığını görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun oynadığını gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğun oynadığını görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun oynadığını görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebekle oynadığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, belalı insanlara denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin oynadığını görmek kazancın daha da artacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna süt içirmek gelir elde edeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağına erkek çocuğu almak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna süt vermek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir