AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün oynadığını görmek

Kahve falında ölünün oynadığını görmek

Kahve falında ölünün oynadığını görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün oynadığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor.

Kahve falında ölü birinin oynadığını görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün düğünde oynadığını görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün oynadığını görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında halk oyunu oynadığını görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında yerin oynadığını görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mezarın oynadığını görmek makbul olmayan işler yapacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında maymunla oynadığını görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin oynadığını görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir