AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin oynadığını görmek

Kahve falında erkeğin oynadığını görmek

Kahve falında erkeğin oynadığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin oynadığını gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işlere odaklanın.

Kahve falında erkek çocuğun oynadığını görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebekle oynadığını görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin oynadığını görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanının oynadığını görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işarettir.

Kahve falında tavla oynadığını görmek fesada bulaşacağına, dış ticarete atılacağına alamet eder.

Kahve falında oynadığın oyunu görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında loto oynadığını görmek yanlış adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı oynadığını görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir