AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının oynadığını görmek

Kahve falında düşmanının oynadığını görmek

Kahve falında düşmanının oynadığını görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, ferah bir eve geçileceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının oynadığını gördüyseniz:

  • Bir değişiklik ilham verici olabilir.

Kahve falında düşmanının oynadığını görmek büyük zararlardan kurtulacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin oynadığını görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin oynadığını görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin oynadığını görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oynadığın oyunu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin oynadığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir