AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin oynadığını görmek

Kahve falında ölü birinin oynadığını görmek

Kahve falında ölü birinin oynadığını görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin oynadığını gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Kahve falında ölünün düğünde oynadığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin oynadığını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ölünün oynadığını görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin oynadığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında kedi ve farenin oynadığını görmek refah düzeyinin düşeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin oynadığını görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tiyatroda oynadığını görmek kişinin her daim iyi anılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında poker oynadığını görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, keder yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir