AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun ve ayı görmek

Kahve falında maymun ve ayı görmek

Kahve falında maymun ve ayı görmek onu hayallerine kavuşturacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun ve ayı gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında maymun ve ayı görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında uyuyan maymun görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini maymun görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kalabalık günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında maymunla uğraşmak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymun yavrusu görmek sevinç ve sürura, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek maymun görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan maymun görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir