AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal muz görmek

Kahve falında portakal muz görmek

Kahve falında portakal muz görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna inanılır.

Kahve falında portakal muz gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Kahve falında portakal muz görmek geçimin kolaylaşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ve muz görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muz ve portakal görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz portakal görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal elma muz görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz yemek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz ve muz görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz tohumu görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir