AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun pisliği görmek

Kahve falında maymun pisliği görmek

Kahve falında maymun pisliği görmek düşmanlarına da dost olacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kalp kırmayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun pisliği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bağlantılarınız yetersiz olsa bile, iş birliklerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında maymun pisliği görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında maymunla tokalaşmak hayatının da düzene gireceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymunlarla savaşmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işarettir.

Kahve falında yüzen maymun görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında renkli maymun görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalet eder.

Kahve falında eve maymun girdiğini görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında maymun dövmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir