AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli maymun görmek

Kahve falında renkli maymun görmek

Kahve falında renkli maymun görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kafasının da rahat edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında renkli maymun gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Kahve falında renkli maymun görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, aile hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymun sevmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında maymun resmi görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz maymun görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında maymunla uyumak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun yakalamak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında maymunla konuşmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah maymun görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir