AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla tokalaşmak

Kahve falında maymunla tokalaşmak

Kahve falında maymunla tokalaşmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında maymunla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Kahve falında maymunla tokalaşmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında askerle tokalaşmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kişinin afiyette kalacağına delalet eder.

Kahve falında patronla tokalaşmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı erkekle tokalaşmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında adamla tokalaşmak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında akrabayla tokalaşmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, ileride saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklerle tokalaşmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir