AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında maymunla konuştuğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında konuşan maymun görmek maddi zarara uğrayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ormanda maymun görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında maymunun öptüğünü görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında birini maymun olarak görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında maymuna muz vermek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, mevki kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil maymun görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir