AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun yakalamak

Kahve falında maymun yakalamak

Kahve falında maymun yakalamak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, fakirlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında maymun yakalamak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında maymun yakalamak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymuna muz vermek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında maymun heykeli görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çok maymun görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve maymun görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına yorulur.

Kahve falında maymun öldürmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında maymunun işediğini görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında maymun bebek görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir