AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun kovaladığını görmek

Kahve falında maymun kovaladığını görmek

Kahve falında maymun kovaladığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, zamanının boşa gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun kovaladığını gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun kovalamak yeni bir eve taşınacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı maymun görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hayırlı bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun heykeli görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında maymun öldürmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, borçlarını ödeyip kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev maymun görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir